CHP'li Duran'dan Yoğun Tempo

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim temaslarını sürdürüyor.

CHP'li Duran'dan Yoğun Tempo

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim çalışmalarına devam ediyor.

DURAN, ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Başkan Adayı Duran, ilk olarak İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Akkoç, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki esnafları, şoförleri ve vatandaşlarımızı ziyaret etti, destek istedi.

Başkan Duran esnaflara hayırlı bereketli kazançlar diledi.

DURAN’DAN TEİAŞ VE FIRAT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
Başkan Adayı Av. Çağlar Duran ve heyeti daha sonra Fırat Elektrik Dağıtım A. Ş Müdürlüğü ve TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç ve kurum çalışanlarını ziyaret etti

Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Duran, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başkan Adayı Duran, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Seçim çalışmalarımıza hız kesmeden, durmadan, yorulmadan devam ediyoruz. İftardan sonra, İl Başkanımız Av. Onur Özkan, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte şehrimizde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizleri içten ve samimi muhabbetleriyle karşılayan, desteklerini esirgemeyen hemşerilerime teşekkür eder, esnafımıza hayırlı, bereketli kazançlar dilerim” dedi.