Duran, Ziyaretlerini Sürdürüyor

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran, Elazığ'daki Vakıfları ziyaret etti..

Duran, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Duran, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret etti.

Başkan Adayı Duran ziyaretlerde yaptığı değerlendirmede; ‘’İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tayyib Özer ve kurum çalışanlarını ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

 

Vakıf ziyaretinin ardından İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Duran, ‘’Nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim’’ dedi.

Ataşehir Mahallesinde faaliyet gösteren işletmeleri de ziyaret eden Başkan Adayı Duran, ziyareti sonrasında şöyle konuştu: ‘’İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte, Ataşehir Mahallemiz üzerinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek, esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diledik, hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim.’’