Elazığ'da Ahde Vefa Toplantısı

İlim ve Hayra Hizmet Vakfı, Eski AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın konuşmacı olarak katıldığı 'Ahde Vefa' toplantısı düzenledi.

Elazığ'da Ahde Vefa Toplantısı

İlim ve Hayra Hizmet Vakfı tarafından “Ahde Vefa” toplantısı düzenlenerek eski ve mevcut vakıf üyeleri ile istişarelerde bulunuldu.

Vakfın yeni açmış olduğu kız öğrenci yurdunda gerçekleştirilen toplantıya eski AK Parti Elazığ Milletvekili ve eski İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Genel Başkanı Zülfü Demirbağ ve Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ’da katılım gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Genel Başkanı Zülfü Biçerer, toplantıya katılan tüm eski ve yeni üyelere teşekkür ederek vakfın güncel faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Biçerer, “İlim Hayra Hizmet Vakfı’nın bu yıl açmış olduğumuz kız öğrenci yurdumuzun tatile girmesi münasebetiyle tatil arasında hem gönüldaşlarımıza hem de değerli eskimez üyelerimizi vakfımızda ahde vefa toplantısı altında toplantı yapıyoruz. Vakıf olarak biz milli ve manevi değerleri ön planda tutan bir vakıfız. Öğrencilerimizi vatanına, milletine, bayrağına sevdalı gençleri yetiştirme noktasında gayret gösteriyoruz” dedi.

Eski AK Parti Elazığ Milletvekili ve eski İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Genel Başkanı Zülfü Demirbağ, geçmiş dönemde vakfa emeği geçen kişileri yad ederek, eski dönem çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Demirbağ, “Geçmişte bu vakfın bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan büyüklerimizi rahmetle yad ediyoruz, hizmeti geçen herkese de hayatta olanlara da şükranlarımı arz ediyorum. Bizlerde uzun yıllar idareciliğini yaptık. O zaman Ahmet Çiftçi Ağabeyimizin hibe etmiş olduğu arsa üzerinde ilk yurt yapılmıştı bizde o zaman İstanbul Belediyesi’nde Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu yetki çerçevesinde el attık, yardımcı olma imkanımız oldu” dedi.