Muhtar Türkmen'den Yoğun Tempo

Elazığ'ın en büyük mahallelerinden olan Çaydaçıra Mahallesi Muhtarı Hıdır Türkmen, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Muhtar Türkmen'den Yoğun Tempo

Şehrin yeni kurulan ve en çok nüfusa sahip olan Çaydaçıra Mahallesi Muhtarı Hıdır Türkmen, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrardan muhtar adayı olduğunu açıklayarak, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR
Mahallede yaptığı başarılı çalışmalar ile hizmetlerden dolayı Çaydaçıralıların büyük takdirini toplayan Muhtar Türkmen mahalle halkını ve esnafları gezerek, yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Muhtar Türkmen, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrardan muhtar seçilmesi halinde Çaydaçıra Mahallesini ilimizin en gözde mahallesi yapmak için elinden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğini belirterek mahalle halkının desteğini istedi.

TÜRKMEN'İN AZALARI BELLİ OLDU
Öte yandan Muhtar Türkmen yeni dönemde çalışacağı ekibini de belireyerek, azalarını açıkladı. Buna göre Türkmen'in azaları; Mahmet Ataç, Adem Gökalp, İ. Halil Uçkun, Selahaddin Akkaya, Yusuf Bulut, Ali Rıza Doğan, Mine Tekin ve Gülden Er isimlerinden oluştu. 

Muhtar Türkmen'den Yoğun Tempo