Elazığ İçin Büyük Şans!

24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8'lik depreminin ardından uçak filosunu Elazığ'ın emrine vererek, vatandaşların ve şehrin sorunlarının hızlıca çözümü için büyük fedakarlık yapan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Başarılı İşadamı Veysel Demirci, Elazığ ve ülke genelindeki yatırımlarının yanı sıra yardımsever kişiliğiyle de dikkat çekiyor...

Elazığ İçin Büyük Şans!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde yaptığı yatırımlarla ilimizi gurura temsil eden Başarılı İşadamı, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 

24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8’lik depreminin ardından uçak filosunu Elazığ'ın emrine vererek, vatandaşların ve şehrin sorunlarının hızlıca çözümü için büyük fedakarlık yapan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Başarılı İşadamı Veysel Demirci, Elazığ ve ülke genelindeki yatırımlarının yanı sıra yardımsever kişiliğiyle de dikkat çekiyor. 

Güler yüzlü, samimi ve güvenilir kişiliği ile tanınan Elazığlı İş Adamı Veysel Demirci, İnşaat, havacılık, petrol, sigorta ve gıda şirketlerini bünyesinde barındıran Ziver Holding imzası ile Elazığ'da ve ülkemizin bir çok noktasında önemli projeleri hayata geçirdi. 

Bugüne kadar gözlerden uzak, mütevazi bir iş hayatı sürdüren Veysel Demirci'yi, kamuoyu Milli Dayanışma Kampanyası'na verdiği destekle tanıdı. Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 50 Bin TL bağışta bulunmuştu. 

UÇAKLARINI SEFERBER ETTİ
Başarılı İşadamı Demirci, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden hemen sonra sahibi olduğu özel uçakları Elazığ için seferber etti. Elazığ'a yapılması gereken yardımların ve hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılması için harekete geçen Demirci, o gece kendisi de Elazığ'a gelerek çalışmalara destek oldu. 

12 DERSLİKLİ OKUL YAPTIRDI
Hayırsever İşadamı Veysel Demirci, memleketi Elazığ'ı hiç bir zaman unutmadı. 

Baba ocağında bir çok yatırımı olan Demirci, depremde hasar gören Aksaray İlköğretim okulunun yerine 12 Derslikli modern ve sağlam bir okul inşa ettirdi. Okul yapımıyla yakından ilgilenen Demirci, okulun bu yıl eğitim öğretime açılmasının mutluluğunu yaşadı. 

Öte yandan yine ilimize bir anaokulu yapımı noktasında da kolları sıvayan İşadamı Demirci, eğitime verdiği desteklerle de diğer işadamlarına örnek oldu…

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM DAĞITIYOR
İş Adamı Demirci, hayırsever kişiliğiyle de kamuoyunun büyük takdirini topluyor. 

Demirci, Elazığ'da birçok ihtiyaç sahibi aileye gıda, yakıt ve maddi destek sağlıyor. Demirci ayrıca, çok sayıda öğrenciye de burs sağlıyor.

ELAZIĞSPOR VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE TAM DESTEK
İlimizin göz bebeği olan Elazığspor'u hiç bir zaman ihmal etmeyen İşadamı Demirci bunun yanısıra Elazığ Bayan Basketbol Takımı ile Amatör Sporda mücadele eden kulüplerin sponsorluğunu üstlenerek ilimiz sporuna ve kültürüne önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.

ZOR GÜNDE HEP DESTEK OLDU
Başarılı İşadamı Demirci, son zamanlarda ülkemizde yanan ormanların yenilenmesi amacıyla KIZILAY, TEMA Vakfı ile bir çok yardım kuruluşuna maddi anlamda destek olarak insanlarımızın zor günlerinde hep yanında oldu.

Ayrıca Giresun başta olmak üzere sellerde etkilenen bölgelere iş makinelerini yollayarak vatandaşların yanında olan İşadamı Demirci, bölge insanın hep yanında olarak  yardımseverliği ile gönüllerde taht kurdu.

ŞİRKET ÇALIŞANLARININ ÇOĞU ELAZIĞLI
İşadamı Demirci, yatırım yaptığı sektörlerde Elazığ insanına istihdam sağlamayı ihmal etmeyerek, şirketlerinin personel dağılımına bakıldığında yüzde 80’ni ne yakın Elazığlıyı iş sahibi yaptığı görülmekte…

YAPILAMAZ DENİLENLERİ YAPTI
Babasından devraldığı şirketleri 20 yıldır başarıyla yöneten ve daha ileriye taşıyan başarılı iş adamı Veysel Demirci, iş hayatında ‘yapılmaz, edilmez, bilinmez’  denilen projeleri hayata geçirmenin gururunu hem yaşadı hem yaşattı. Bu hizmetlerden biri de Türkiye'de bir ilk olan Tohma köprüsüydü. 

Bugüne kadar bir çok tünel, köprü, arıtma tesisi, yol, viyadük, baraj, gölet ve bina yapımını tamamlayan Demirci'yi heyecanlandıran en önemli proje Malatya-Sivas Karayolu Karakaya Barajı üzerinde stratejik konuma sahip bulunan 517,5 metre uzunluğundaki ileri mühendislik teknolojilerinin kullanıldığı Tohma Köprüsü’nün tamamlanması oldu. 

Öte yandan ilimizde inşaatı bitme aşamasına gelen Uluslararası Harput Diyanet Külliyesine de Ziver Holding imzasını atarak ülkemizin en başarılı projelerinden biri olmayı başardı.

Kamuoyunda kendisini tanıyanların, yatırımları ve başarılarını saymakla bitmeyen 43 yaşındaki iş adamı Veysel Demirci’nin Elazığ için büyük bir şans olarak değerlendiriyorlar. 

Ziver Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin hizmet alanları şöyle: 

ZİVER İNŞAAT
Ziver İnşaat A.Ş üstlendiği projelerdeki riskleri en etkili şekilde yöneterek, planlanan sürede ve bütçede istenilen kaliteden ödün vermeden tamamlamayı ilke edinmiştir. Bu ilkenin yanı sıra, profesyonel anlamda proaktif proje yönetimini gerçekleştirdiği faaliyetlerin her aşamasında şirket politikası olarak benimsemiş olup denetim, güvenlik, çevre ve sağlık konularında ödün vermeyen çizgisini sürdürmektedir.  Tüm faaliyetlerini kalite, çevre ve güvenlik yönetmeliklerine göre sürdüren Ziver İnşaat ilgili tüm ISO sertifikalarına haizdir. Firmamız inşaat sektöründe 50 yılı bulan tecrübesi ile yetişmiş profesyonel teknik kadrosu, etkin yönetim ve denetim, gelişmiş lojistik olanakları ile her geçen gün büyümesine ivme kazandırarak ülkemizin kalkınma sürecine katkıda bulunmaya devam etmektedir.

ZİVER HAVACILIK
“Zaman değerlidir.” parolasını hizmetlerinde ilke edinen Ziver Havacılık; ulusal ve uluslararası sivil havacılık gereklerini yerine getiren, dünyada ve ülkemizde havacılık alanında meydana gelen gelişmeleri takip eden, kendini devamlı geliştiren, uçuş emniyetini ve müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutan bir kalite politikasına sahiptir. Ziver Air filosunda 3 adet uçak bulunmaktadır. Güven ve kaliteyi müşterilerine bir arada sunmayı ilke edinmiş Ziver Havacılık, business VIP ve ambulans uçak servisi vermektedir. Ziver Air filosunda aşağıda teknik özellikleri belirtilen toplam 3 adet uçak bulunmaktadır. Bunlar:
1 Adet HAWKER BEECHCRAFT 400 | 2 pilot 7+1 yolcu kapasiteli | P&W JT15D-3 2 Turbofan Motor
2 Adet CESSNA CITATION V | 2 pilot 8+1 yolcu kapasiteli | P&W JT15D 5A 2 Turbofan Motor

ZİVER PETROL
Holding çatısı altında akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren birim olarak yer almaktadır. 
Şirket bünyesinde İstanbul, Kocaeli ve Elazığ illerinde olmak üzere toplam 3 adet akaryakıt istasyonu hizmet vermektedir. Ziver Petrol; grubu bünyesindeki şirketlerin üstlendiği işlerdeki maliyet optimizasyonuna katkısının yanı sıra kırktan fazla kişiye de istihdam sağlamaktadır.

ZİVER SİGORTA
Ziver Sigorta; kısa vadede, sahip olduğu profesyonel ve deneyimli kadrosuyla müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlayıp en mükellef hizmeti vererek, sigortacılık sektöründeki öncü şirketler arasında kendi yerini almak amacıyla 2016 yılında faaliyetlerine başlamıştır.
Şirketimiz, sigorta branşlarının çoğunda proaktif, etkili ve analitik bir yönetim yaklaşımını benimseyerek müşterilerimizin işletmelerinin sigortalanma sürecinin her aşamasında çözüm odaklı çalışmaktadır. Ziver Sigorta’nın hizmet kapsamında; Araç Sigortaları, Ev Sigortaları, İşyeri Sigortaları, Kurumsal Sigortalar, Nakliyat ve Havacılık Sigortaları bulunmaktadır.

ZİVER GIDA
Ziverbey Restaurant ve Cafe dünya mutfağı ile yöresel lezzetleri tek bir çatı altında toplayan, özenle hazırlanmış dekoru, kusursuz hizmeti ve tadına doyulmayan lezzetleri ile Ankara Çukurambar’da lezzet dünyasına merhaba demiştir. Ziyaretçilerine restaurant ve cafe konseptini bir arada yaşatan mekanda dünya mutfağı ve yöresel lezzetlerden oluşan zengin yemek çeşitliğiyle yemek yemenin tadına varılırken arka bahçede oluşturulmuş bulunan cafe konsepti ile de keyifli ve mutlu zamanlar geçirilmektedir.

VEYSEL DEMİRCİ KİMDİR?
1978 yılında Elazığ'ın Palu ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta, lise ve üniversite tahsil hayatını Elazığ'da tamamladı.

Uzun yıllar Elazığspor’da yöneticilik yaptı. Ticaret odası yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2010 yılına kadar Elazığ’da ticaret hayatıma devam etti. 2010 yılından beri iş ve aile hayatına Ankara’da devam etmektedir.

Veysel demirci, Evli ve bir çocuk babasıdır.