Elazığ İl Özel İdaresinden Hizmet Atağı

Elazığ İl Özel İdaresi köylere yaptığı içme suyu ve kanalizasyon hattı gibi alt yapı çalışmaları hizmetlerine devam ediyor...

Elazığ İl Özel İdaresinden Hizmet Atağı

Elazığ İl Özel İdaresi içme suyu ve kanalizasyon hattı gibi alt yapı çalışmalarını devam ettirirken yapımı tamamlanan projeleri de hizmete açıyor.

Bu kapsamda Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri tarafından Karakoçan Kızılca, Çayırgülü, Bardaklı, Bulgurcuk, Bazlama ve Beydere köylerinde içme suyu depolarına bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. 

Özel İdare Köylere Hizmet Götürmeye Devam Ediyor

"ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ"
Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada şehrin birçok noktasında farklı hizmet alanlarında önemli projelerin hayata geçirilmesi için aralıksız bir şekilde çalışma gerçekleştirdiği belirtilerek; “Elazığ İl Özel İdaresi alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için yoğun bir tempoyla hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Bir yandan köy yolları BSK asfaltlama çalışmaları ile buluşturulurken bir yandan köylerimiz de içme ve tarımsal sulama projeleri hayata geçirilmektedir. Köylerimiz de devam eden çalışmalar arasında kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları da bulunmaktadır. Yapımı tamamlayan projeler hemen halkımızın hizmetine sunulmaktadır. Gerçekleştirilen çalışmalar ile insanlarımız daha yüksek yaşam standartlarına kavuşmaktadır” denildi.

Özel İdare Köylere Hizmet Götürmeye Devam Ediyor