Elazığlılardan Nazırlı'ya Yoğun İlgi

14 Mayıs 2023 Genel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığlı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor...

Elazığlılardan Nazırlı'ya Yoğun İlgi

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Milletvekili Adayı olarak gösterilen, Mahmut Rıdvan Nazırlı'ya Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 

ELAZIĞLILARIN BÜYÜK TEVECCÜHÜNÜ KAZANIYOR
Özellikle genç olması ve sempatik tavırlarıyla diğer milletvekili adaylarından farklı bir profil çizen AK Partili Mahmut Rıdvan Nazırlı, bu özellikleriyle kısa süre içerisinde Elazığlıların gönlünde taht kurmayı başardı.

Adaylığı açıkladığı günden bu yana saha ziyaretlerinin yanı sıra, 7'den 70'e , gencinden yaşlısına, kadınından, esnafına kadar gönülleri ihmal etmeyen ve özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sıklıkla dile getirdiği milletvekili profiline uygun çalışmalarıyla teşkilatçılık ruhu içerisinde seçim kampanyasını sürdüren Nazırlı, Elazığlıların büyük teveccühünü kazanıyor.

Elazığlılardan Nazırlı'ya Yoğun İlgi

NAZIRLI, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Elazığ’da yaptığı saha çalışmalarında özellikle genç seçmenin büyük bir ilgisiyle karşılanan Nazırlı mahalle ziyaretleri kapsamında Yenimahalle esnafını ve vatandaşalrını ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi.

Elazığlılardan Nazırlı'ya Yoğun İlgi

NAZIRLI, ELAZIĞ'I BEKLEYEN TEHLİKEYE KARŞI UYARDI
Elazığ’ı bekleyen tehlikeye karşı seçmeni uyaran Nazırlı, burda yaptığı değerlendirmede; “Ben İstanbul ve Ankara’da uzun yıllar siyasetin içerisinde bulundum. Şimdi Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle gurbetten memleketimize dönmüş olduk. Burada yaptığımız saha çalışmalarında görüyorum ki gerçekten Elazığ’da Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve Türkiye Yüzyılı’na taraf bir gönül birliği yapılmış. Ancak saha çalışmalarımız kapsamında görüyorum ki “Cumhurbaşkanına verelim ama Ak Parti’ye oy vermeyelim” gibi karanlık ve kirli bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Tam da bu nokta İstanbul Büyükşehir Belediyesi örneği karşımıza çıkıyor. Bunu en iyi yaşayanlardan biri de benim. Hem bir siyasetçi hem de bir vatandaş olarak bunu gördük. “Her şey iyi olacak” algısıyla İstanbul’un nasıl bir israf ve çökerme sürecinde gördük. Şeffaf olacak denilen ihalelerin yüzde 1’ini bile canlı yayınlamayan, adil olacağız diyenlerin örgütle iltisakları kişileri yönetici kadrosuyla işe alanlar, ulaşımdaki bakım ve onarım ihalesini yeni kurulmuş bir şirkete vererek dünyaca ünlü markaları yeterli görmeyim ulaşımı kilitlenmiş bir hale getirenlerle gördük. İnanıyorum ki Elazığ, bu tuzağa düşmeyecektir. Bizler buna müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Elazığlılardan Nazırlı'ya Yoğun İlgi

NAZIRLI'DAN GENÇLERE MÜJDE
Öte yandan AK Partili Nazırlı, Elazığlı gençlerin kendisinden rica ettiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük girişimleri sonucu üretime başlayan Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg'u yakından görmek istedikleri ricasının da yakın zamanda gerçekleştirileceği müjdesini de verdi.

TOGG EN YAKIN ZAMANDA ELAZIĞ'DA
Nazırlı açıklamasında; "Son olarak bir bilgi daha vermek istiyorum bunu bir müjde olarak değil de bir çaba olarak düşünelim. Özellikle genç kardeşlerimiz bizlere yerli otomobilimiz Togg’u yakından görmek istediklerini çok defa ilettiler. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Şu anda bir yoğunluk var ama en kısa zamanda inşallah Elazığ’ın yollarında da yerli otomobilimizi görmüş olacağız." ifadelerini kullandı.

Elazığlılardan Nazırlı'ya Yoğun İlgi