Elazığspor Maçı Ertelendi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yapılan tetkikler sonucunda 16 futbolcusu, 3 antrenör ve 4 kulüp çalışanının yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Bayburt Özel İdare'nin maç erteleme talebini kabul etti.

Elazığspor Maçı Ertelendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bayburt Özel İdare Spor'un pazar günü Elazığspor ile oynayacağı mücadele öncesi yapılan koronavirüs testlerinde 16 futbolcu, 3 antrenör ve 4 personelinde olmak üzere toplam 23 pozitif vaka tespit edilmişti.

16 futbolcunun maça çıkamayacak olması nedeniyle bugün saat 15.00'te oynanacak mücadele öncesi TFF'ye başvurarak erteleme talep eden Bayburtspor'un isteği kabul edildi.

Oynatabilecek sadece 12 oyuncunun kaldığını ve kalecileri olmadığını açıklayan Bayburt Kulübü twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile maçın ertelendiğini duyurdu.

Elazığspor Kulüpten yapılan yazılı açıklamada ise “Bugün saat 15.00’de deplasmanda oynayacağımız Bayburt Özel İdarespor müsabakası, rakip takımdan birçok futbolcunun koronavirüs test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.” denildi.