Erol ile Şen Arasında Sert Tartışma

Parti olarak gönüllerindeki adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Prof. Dr. Ersan Şen arasında canlı yayında tansiyon yükseldi.

Erol ile Şen Arasında Sert Tartışma

Cumhur İttifakı kanadında seçim tarihi için 14 Mayıs'ta karar kılınırken Millet İttifakı kanadında sessizlik sürüyor.

Habertürk canlı yayınında Parti olarak gönüllerindeki adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Prof. Dr. Ersan Şen arasında tansiyon yükseldi. İkili arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığı üzerinden sert bir tartışma yaşandı.

Erol ile Şen Arasında Sert Tartışma

"6'LI MASANIN İRADESİ BENİ BAĞLAMAZ"
Milletvekili Erol, “Bizim adayımız, bizim irademiz Kılıçdaroğlu. 6’lı masanın iradesi beni bağlamaz. Genel başkanımız hangi kararı verirse biz onu destekleriz” dedi. Bunun üzerine Ersan Şen “Halk isteseydi Kılıçdaroğlu çoktan adaydı. Kılıçdaroğlu’nun gözünde ateş, elinde kıvılcım yok ya” ifadeleriyle tepki gösterdi.

"SENİ MUTLU ETMEK İÇİN Mİ KONUŞUYORUZ?"
Şen’in, Milletvekili Erol’un konuşmalarına sürekli müdahale etmesiyle tartışma alevlendi. Tartışmasının alevlenmesi ile sinirlenen Elazığ Milletvekili Erol “Bir izin ver de anlatayım. Sana ne ya. Seni mutlu etmek için mi konuşuyoruz biz burada. Bir izin ver ya” dedi. Şen de “Sana mı soracağım ne zaman konuşacağımı. Konuşuyorum işte. Hadi Bakalım” yanıtını verdi.

Erol ile Şen Arasında Sert Tartışma