Esnaflardan Akbulut'a Büyük Teveccüh

Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıkladığı günden bu yana esnaflardan büyük teveccüh gören başarılı iş insanı Adem Akbulut, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor...

Esnaflardan Akbulut'a Büyük Teveccüh

Elazığ'da çeşitli alanlarda verdiği hizmetlerle tanınan başarılı iş insanı Adem Akbulut, Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığı için adaylığını açıkladığı günden bu yana çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Uzun yıllardır Ticaret Borsasında Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve şimdi de Başkanlığa talip olan başarılı iş insanı Akbulut'a esnaflar yoğun ilgi gösteriyor.

Esnaflardan Akbulut'a Büyük Teveccüh

ESNAF ZİYARETLERİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR
Tecrübeli, genç ve dinamik bir ekiple, Elazığ Ticaret Borsasını daha iyi yerlere taşımak için yola çıktığını belirten başarılı iş insanı Akbulut, ziyaretlerde yaptığı değerlendirmede Borsa Başkanlığına aday olma nedenlerinin başında geçmişte kazanılan yönetimsel tecrübeleri ile şehrin tarımsal ve hayvansal iş hacmini arttırıp şehrin ekonomik yönden gelişmesine katkı sunmak olduğunu belirtti. 

''ELAZIĞ'A İVME KAZANDIRACAK PROJELERİMİZ VAR"
Elazığ'da ve bölgemizde tarım ve hayvancılığın hak ettiği yere ulaşması, yenilikçi ve modern bir Ticaret Borsası için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Akbulut, Elazığ'a ivme kazandıracak projeleri hayata geçirmek için Ticaret Borsasını yönetmeye hazır olduğunu belirtti.  

Esnaflardan Akbulut'a Büyük Teveccüh