Fırat FM, Yılın Radyosu Seçildi

Şehrin tanıtımına büyük katkıları olan ve Elazığ'dan dünyaya açılan Kanal Fırat medya grubu, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından hazırlanan medya ödülleri töreninde 'Fırat FM' Türkiye'nin en iyi radyosu seçildi.

Fırat FM, Yılın Radyosu Seçildi

Elazığ'ın en köklü medya gruplarından olan, Yönetim Kurulu Başkanlığını ilimizin sevilen iş kadınlarından Prof. Dr. Yasemin Açık'ın yaptığı ve Genel Yayın Yönetmenliğini Zeki Akbıyık'ın yürüttüğü Kanal Fırat Medya Grubu bünyesinde bulunan FIRAT FM, Türkiye'nin En İyi Radyosu seçildi. 

İlkeli ve tarafsız yayınları, doğru ve hızlı haberleriyle Elazığ’dan dünyaya açılan Kanal Fırat medya grubu Elazığ’a önemli bir ödül daha kazandırdı. Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 7. Anadolu Medya Ödülleri Töreni başkent Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ödül töreninde Elazığ’dan yayın yapan ve Kanal Fırat Medya Grubu bünyesinde bulunan Harput Musikisi yayınları yapan “Fırat FM” radyosuna “Yılın En İyi Radyosu” ödülü verildi. Fırat FM’in ödülünü Faysal Tokmak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Fırat FM Yılın Radyosu Seçildi