HÜDA-PAR Köy Ziyaretlerinde

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Hasan Şahin ve Avukat Mahmut Şahin, Elazığ İl Başkanı ve beraberindeki heyetle birlikte Halkalı ve Çakmakkaya Köyünü ziyaret ettiler...

HÜDA-PAR Köy Ziyaretlerinde

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları, Hasan Şahin ve Avukat Mahmut Şahin Elazığ’a geldi. Elazığ'a  gelen heyet Cuma namazını Halkalı (Aynato) Köyünde kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti.

HÜDA PAR Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin HÜDA PAR`ın, bir dava partisi olduğunu, ülkenin genel ve temel sorunlarının çözüm noktasında özellikle adres olarak gösterdiği bir inanç anlayışlarının olduğunu, ve bu sorunlarının temel çözümünün vahiy olması gerektiğini belirtti.

HÜDA PAR  Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mahmut Şahin, HÜDA PAR olarak bir yandan Allah`ın razı olduğu şekilde hareket ederken diğer yandan halkın dünya ve ahiretine fayda verecek bir şekilde hareket ettiklerini belirtti.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Halkalı köyünde ikinci parti olduklarını herbir oyun kendileri için çok değerli olduğunu belirterek kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Vatandaşların sorun ve sıkıntıları dinlenerek notlar alan HÜDA PAR yetkilileri köyden ayrılarak, Çakmakkaya köyünü ziyaret ettiler. Vatandaşlarla sohbet edilip sorun ve talepler dinlenildi.