Işıkver'den Nazırlı'ya Övgü Dolu Sözler!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan ve sunuculuğunu başarılı gazeteci Zeki Akbıyık'ın yaptığı 'Gündem' programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu…

Işıkver'den Nazırlı'ya Övgü Dolu Sözler!

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın sunduğu “Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu. 

Programda önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Işıkver, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili son zamanlarda kendisinin Elazığ Kamuoyunda konuşulan “MHP’nin Elazığ Belediye Başkanı Adayı Semih Işıkver olacak” konusuna da değinerek, “verilen görevden asla kaçmam” dedi.  

“VERİLEN GÖREVDEN ASLA KAÇMAM!”
Milletvekili Işıkver, MHP olarak yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirterek; “Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda takdir büyüklerimizindir. Ama kendi adıma şunu söyleyebilirim verilen görevden asla kaçmam. Saygıdeğer büyüğümüz Devlet Bahçeli, git Elazığ’a aday ol derse bende aday olurum.” dedi. 

Programda, Cumhur İttifakı milletvekilleri ile ilgili Elazığ için her zaman beraber ve ortak çalışmaya önem verdiğini belirten MHP’li Işıkver, AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’dan da övgü dolu sözler sarfetti.

Işıkver'den Nazırlı'ya Övgü Dolu Sözler!

“NAZIRLI’NIN BİRLEŞTİRİCİ BİR RUHU VAR”
Milletvekili Işıkver, AK Partili Nazırlı’yı yeni tanıdığını belirterek; “Ben Mahmut Rıdvan Nazırlı’yı yeni tanıdım. Kendisinin bugüne kadar yapmış olduğu şeylere baktığımda bizi birleştirmekten başka farklı bir gayretinin olduğunu görmedim. Bu kardeşimiz, bu milletvekilimiz, hem saygın bir yerin çocuğudur, hem de aynı zamanda tanıdıkça bu arkadaşımıza benim bakış açım gün geçtikçe daha olumlu yöne çevrildi. Bugun bizim diğer vekillerle beraber olmamız için en fazla gayret sarfeden şahıs Sayın Mahmut Rıdvan Nazırlı’dır. Yani bugün Mahmut Beyle açıkçası beşeri hayatta Erol Beyi, Ejder abiyi çok uzun zamandır tanırım ama siyaseten siyasi zeminde Mahmut Bey onların önündedir.” dedi.

“NAZIRLI, ELAZIĞ İÇİN BİR ŞANS”
Milletvekili Nazırlı’nın Elazığ için bir şans olduğunu belirten Milletvekili Işıkver; “ Mahmut bey Elazığ için bir şanstır, benim gördüğüm. İstanbul siyasetinin içerisinden gelmesi. Başta ne diyorlardı, sen navigasyonla mı? bulacaksın bu şehri. Kaldı ki bazıları Mahmut Beye hakaret ederken biz kalktık dedik ki bu arkadaşımızın dedesinin evi, babasının evi Nazırlı sokak, Nazırlı apartmanıdır. Yani siz bu arkadaşa, bu kadar CHP’li ve Millet İttifakı vururken, niye bu arkadaşınızı savunmuyorsunuz, yine seçim atmosferinde o gün ki zeminin ve mücadelenin ruhuna uygun bir şekilde davrandık. İnanın bende o dönemde baktığımda diyordum ki ta İstanbul’dan gelmiş nasıl olacak hani dezavantaj gibi duran bir durum ama seçim sonrasında hem Mahmut bey için hemde Elazığ için bir avantaja dönüştü. Niye, bizim tanımadığımız kişiyi birçok kişi tanıyor. Bugun AK Parti siyasetinde yıllarca mücadele vermiş arkadaşlarımızdan daha güçlü bir çevresi var. Çok kolay bir şekilde konuları problemleri konunun muhatabına iletme gibi kabiliyeti var. ” dedi.

Işıkver'den Nazırlı'ya Övgü Dolu Sözler!