Işıkver, Seçim Çalışmlarını Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver seçim çalışmaları kapsamında Karakoçan ve Kovancılar ilçelerini ziyaret etti. Işıkver 15 Mayıs'ın Elâzığ için yeni bir dönem olduğunu söyledi.

Işıkver, Seçim Çalışmlarını Sürdürüyor

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver Elazığ’da Seçim Çalışmalarına devam ediyor.

İlçelerle ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayı Işıkver, Karakoçan İlçesi’nde partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Daha sonra Kovancılar İlçesi’nde geçen Işıkver, burada Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ile bir araya geldi.

Kovancılar’da temaslarına esnaf ziyareti ile devam eden Semih Işıkver vatandaşın sorun ve taleplerini dinlerken seçimlerde destek istedi.

Işıkver’in Kovancılar’da son durağı İl Teşkilatına ziyareti oldu.

IŞIKVER: “BU ŞEHRİN SAHİPSİZLERİNE NASIL SAHİP ÇIKTIĞIMIZI CÜMLE ALEME GÖSTERECEĞİZ”

MHP’nin yetki alması ile birlikte Elazığ’da değişimin de geleceğini kaydetti. Işıkver, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Elazığ’da temsil noktasında yetkiyi almasıyla beraber Allah’ın izniyle birçok şeyi değiştirdiğimizi ki bazen slogan olarak da kullandığımız için hepiniz biliyorsunuz bu ‘şehirde bir şey değişecek her şey değişecek’ diyoruz. Herkes bunu görecek ki Milliyetçi Hareket Partisi bu şehrin sağını, solunu, kuzeyini, güneyini ayırmadan hizmetin ki yine söylüyorum bu şehrin sahipsizlerine bize oy versinler vermesinler aynen Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin ifade ettiğini gibi önce ülke milletin sonra parti ve ben şiarıyla bu şehrin sahipsizlerine nasıl sahip çıktığımızı, çaresizlerine nasıl çare olduğumuzu ve kronikleşen problemleri de nasıl çözdüğümüzü cümle aleme göstereceğiz. Biz bu şehrin asıl sahipleriyiz bu şehrin problemlerini çözmeye geliyoruz, bu şehre sahip çıkmaya geliyoruz, bu şehri almaya geliyoruz” dedi.

 

“MHP ELAZIĞ SÖYLEMLERİ VE HEDEFLERİYLE TOPLUMUN UMUDU OLMUŞTUR”

Öte yandan MHP Elazığ Milletvekili Adayı ışıkver yaptığı açıklamada 14 Mayıs sonrası Elazığ için yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. Işıkver, “Bugün toplumun her yaş gurubundan, her meslekten ve bir çok şehirden yoğun bir ilgi gördük. MHP olarak hem söylemlerimizle hem hedeflerimizle hem de bu Aziz şehir için ortaya koyduğumuz gelecek vizyonu ile tüm toplumda büyük bir heyecan uyandırdık. Programa il dışından ve ülke dışından onlarca katılımcı buradaki yakınlarına seslenerek MHP için oy istedi. İl dışından onlarca vatandaşımız MHP’ye oy vermek için 14 Mayıs tarihinde Elazığ’da olacağını ifade etti. Tüm halkımız üzerinde oluşturduğumuz bu heyecan, coşku ve gelecek beklentilerinde umut olmaktan çok büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Elazığ’ın kronikleşmiş sorunları var. Bu sorunların hiç biri çözümsüz değil. Tek sorun siyaset kurumunun yetersizliği ve şehrin sahipsiz bırakılmış olmasıdır. Bunu değiştirmekte kararlıyız. Bu şehrin önüne kurulmuş olan tüm statüko barajlarını yerle yeksan edeceğiz. 15 Mayıs Elazığ için yeni bir dönemin eşiğidir. Halkımız hiçbir dönem olmadığı kadar bu kez MHP demektedir. Allah’ın izniyle Elazığ için MHP kadroları bu şehri yeniden hak ettiği yere taşıyacaktır. Bize olan inanç, güven ve destek asla boşa gitmeyecek, hiçbir vatandaşımız mahcup olmayacaktır. Ben tüm Aziz hemşehrilerime bir kez daha kalben en derin şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.