Kaymakam Teke Duyarsız Kalmadı

Elazığ Yeni Haber İnternet Gazetemizin gündeme getirdiği 'Tarihi İlçeye Yakışmayan Görüntü' başlıklı habere Palu Kaymakamı Hulusi Teke anında duyarlılık göstererek, haberde bahse konu olan yerin mücavir alan sınırları içerisinde olduğunu belirterek, en kısa zamanda buranın temizliğinin yapılacağını belirtti.

Kaymakam Teke Duyarsız Kalmadı

Elazığ'ın tarihi ilçesi Palu'da bulunan Palu Kalesinde çekilen çöp yığını görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla beraber Elazığ Yeni Haber İnternet Gazetemiz tarafından gündeme getirilen "Tarihi İlçeye Yakışmayan Görüntü" başlıklı haberimize Palu Kaymakamı Hulusi Teke anında duyarlılık gösterdi.

Kaymakam Teke, temizlik işleminin kendi görev alanı olmamasına rağmen buranın önümüzdeki günlerde tamamen temizleneceğinin müjdesini de vererek; "Palu için gece gündüz çalışmaya ve ilçemizi hakettiği noktaya getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.  

KAYMAKAM TEKE ANINDA HAREKETE GEÇTİ
Haberde konu olan yerin temizliğinin mücavir alan sınırları içerisinde olduğunu belirten Kaymakam Teke, "sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde ilçemizde bulunan Palu Kalesi içerisindeki çöp yığını temizliğinin kaymakamlık uhdesinde olmadığını belirtmek isterim. Konu hakkında İlgili kurumlara kaymakamlığımızca iletildi ve derhal temizlik çalışması yapılacaktır." dedi.