MHP'de 'BAHÇECİ' Rüzgarı!

Türkiye'de birçok turizm noktasının işletmesini yapan Elazığlı İş İnsanı Nurettin Bahçeci, bugün düzenlediği basın toplantısında Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı...

MHP'de 'BAHÇECİ' Rüzgarı!

Elazığlı İş İnsanı Nurettin Bahçeci, bugün düzenlediği basın toplantısıyla MHP'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı.

BASIN TOPLANTISINA İLGİ YOĞUNDU
MHP Elazığ İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına, İl Başkanı Yunus Bal, Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, teşkilat mensubu ile İş İnsanı Nurettin Bahçeci'nin çok sayıda yakınları katıldı.

MHP'de 'BAHÇECİ' Rüzgarı!

MHP CAMİASININ YAKINDAN TANIDIĞI BİR İSİM
Ülkücü camianın yakından tanıdığı ve gençlik yıllarından beri MHP çizgisinden ayrılmayan İş İnsanı Bahçeci, burada yaptığı açıklamada; "28. Dönem milletvekilliği aday adaylığımız il bazında da gözükse güçlü Türkiye, Kızılelma ve turan ülküsü dava adaylığıdır." dedi. 

Bahçeci açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "28. Dönem milletvekilliği aday adaylığımız il bazında da gözükse güçlü Türkiye, Kızılelma ve turan ülküsü dava adaylığıdır. Köylerimizin, beldelerimizin, ilçelerimizin, ilimizin ve ülkemizin sorunlarını çok iyi bilen hemşehrinizim. Bu sorunları çözecek kadro Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarıdır." 

MHP'de 'BAHÇECİ' Rüzgarı!

"HAK İLE BATILI AYIRT ETME SEÇİMİ"
2023 seçiminin hak ile batılı ayırt etme seçimi olduğunuda ifade eden Bahçeci, 14 Mayıs 2023 tarihinde hem ülke genelinde hemde Elazığ'da Cumhur İttifakının bir kez daha tarih yazacağını belirtti.  

MHP'de 'BAHÇECİ' Rüzgarı!