Milletvekili Bulut'tan Stadyum Müjdesi !

Elazığ Atatürk Stadyumu'nun yapımı için 15 milyon TL'lik ilk ödenek çıkartıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 'Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 15 milyon lira aktarımı yapılacaktır, hayırlı olsun' dedi.

Milletvekili Bulut'tan Stadyum Müjdesi !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Atatürk Stadyumu ödeneğinin %10’u geldi. Yaklaşık 150 milyon bedel ile yapımına yılsonunda başlanılması beklenen Atatürk Stadyumu yapımı için ilk dilim olan 15 milyon TL’lik ödenek çıkartılmış oldu. 15 Milyon TL’lik ilk ödeme Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne çıkartıldı.

Daha önce AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut tarafından yıl sonunda yapımına başlanacağı duyurulan stadyumun 2019 yılına ait ilk ödenek diliminin ardından 2020 yılı bütçesinden de bölümler halinde ödeneğin Atatürk Stadyumu için aktarılarak stadyum inşaatının yapımına hız verilecek. Elazığ Atatürk Stadyumu’nda Ekim ayı içerisinde temel atılması bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, "Yeniden yapılmak üzere yıkılan Elazığ Atatürk Stadyumunun yerine yapılacak olan yeni stadyum için Elazığ AK Parti Milletvekilleri olarak yaptığımız girişimler sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 15 milyon lira aktarımı yapılacaktır, hayırlı olsun. Rabbim hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin" dedi.