Milletvekili Demirbağ Mecliste Konuştu

2023 Yılı Bütçe Görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulu'nda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, FETÖ, PKK, PYD ve DAEŞ gibi terör örgütleri hakkında açıklamada bulunarak 'Şayet ABD beslemesi FETÖ, PKK, PYD ve DAEŞ gibi eli kanlı terör örgütleri olmamış olsa, süper güçlerle yarışacak duruma gelirdik.' dedi.

Milletvekili Demirbağ Mecliste Konuştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda bugün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülüyor. Genel Kurul’da, AK Parti Grubu adına AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ söz aldı.

TBMM TV ve TRT 3’ten canlı yayınlanan Genel Kurulda konuşan Milletvekili Demirbağ, FETÖ, PKK, PYD ve DAEŞ gibi terör örgütlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

"FETÖ İHANET ŞEBEKESİDİR"
AK Parti grubu söz alan Milletvekili Demirbağ, terör örgütlerini eleştirdi. Demirbağ, FETÖ’nün ihanet şebekesi olduğunu söyleyerek: “Şayet ABD beslemesi Fetö, PKK, PYD gibi eli kanlı terör örgütleri olmamış olsa süper güçlerle yarışacak duruma gelirdik. Ben özellikle başta Türkiye olmak üzere bölge ülkelerine ağır bedeller ödeyen eli kanlı terör örgütlerinin evveliyle ilgili milletimizi bilgilendirmek istiyorum. NATO, GLADYO marifetiyle 70’li yıllarda Pensilvanya’daki bunak tarafından kominizim ile mücadele derneği, İmralı’daki tarafından PKK kuruluyor. ABD beslemesi bu örgütlerden FETÖ’ye verilen görev: çocuklarını inançlı ahlaklı bir şekilde okutma gayretinde olan Anadolu ailelerinin evlatlarını ailelerinden koparıp Katolik evlilikleriyle istihbarat örgütü gibi yapılandırarak ordu emniyet gibi devlet kurumlarını ele geçirerek ülkeyi ABD’nin müstemmekesi haline getirmeye çalışan bir ihanet örgütü, lideri ise son kullanım tarihi ilaçla uzatılmaya çalışılan bir şizofren. Dahası var, beyinlerini yıkadıkları zavallılar tarafından uydurma rüyalarla ülkeye mehdi olarak geleceği telkin edilen bu sapık yıllar önce yanında yetişen ve eşcinsel olduğunu kitabında yazan gazeteci Hüseyin Meriç’i öldürttü. PKK’ya 50 bin tır silah vererek güya DAEŞ ile mücadele ettiğini söyleyen ABD sadece DAEŞ liderini öldürmekten başka bir şey yapmazken Türk ordusu 4500 DAEŞ’liyi etkisiz hale getirerek gerçekten mücadele eden tek ordu tek devlettir. Önceki ABD başkanı Trump DAEŞ’i Obama’nın kurduğunu söylemişti.” dedi.

Milletvekili Demirbağ Mecliste Konuştu

"KÜRTLER PKK'DAN GÖRDÜĞÜ ZULMÜ HİÇ KİMSEDEN GÖRMEDİ"
Konuşması muhalefet partileri tarafından kesilen Zülfü Demirbağ, Millet ittifakını eleştirerek: “kadına şiddet konusunda zirve yapmış bir örgüt. Kürtler tarih boyunca, güya kürtleri savunduğunu iddia eden istismarcı PKK’dan gördüğü zulmü hiç kimseden görmedi. Yeterince faydalanamadığı noktalarda diğer kardeş örgüt DAEŞ ile birlikte canlı bomba olarak kullanılan kadın düşmanı bir örgüt. Uçakta devletimin emrindeyim, devlet ne görev verirse hazırım diyecek karakterde birisi çok manidar, ben olsam kafama sıkardım onu demezdim. İşte bu vahşet örgütünün sözde sapık liderlerinden biri Cumhur ittifakını indirerek PKK’nın desteğiyle öz yönetim kurup ülkeyi yönetmekten Doğu Güney Doğu illerine valiler atamaktan bahsediyor. Tabi sırtını bu sapıklara dayayan ABD güdümlü destekçileriyle birlikte. Arkadaşlar muhalefet gibi biz saatlerce konuşmuyoruz. Bir iki sende bir grup takdir ederse bir 5 dakika konuşuyoruz ona da yerinizden engel oluyorsunuz.” dedi.

CHP'Lİ ÖZEL, MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ'A CEVAP VERDİ
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’de Demirbağ’a cevap vererek: “iktidar milletvekilleri konuştu eleştirdiler, biz nasıl eleştirdiysek eleştiriye de tahammülümüzün olması lazım pek çoğuna bir şey demeyeceğim. Zülfü beyi geçen sene o en çok laf atan milletvekili sıfatıyla konuşturmamıştık ama bu sene arkadaşlarımızla oranlı olarak yaptılar oda konuşmasını yaptı oda meclisimize renk katan bir abimiz.” İfadelerini kullandı.  

Milletvekili Demirbağ Mecliste Konuştu