Milletvekili Demirbağ, Palu'da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu'da yapılan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek bilgi aldı ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Demirbağ, Palu'da İncelemelerde Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Demirbağ, Palu ziyaretine yapımı devam eden Karşı Bahçeler ile Beyhan’ı birbirine bağlayan bağlantı yolu hakkında Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’dan bilgi alarak başladı.

Demirbağ Palu ziyareti kapsamında, Çırçır Çeşmesi ve Çırçır Mesire Alanını, Şehit Mehmet Kaya Çelik Mesire Alanını, Tarihi Köprü yolu, kale yolu ve Şeyh Selahattin Efendi Türbesinin bağlantı yolu asfalt çalışmasını, Palu Kale Kent ile Çarşı Mahallesi arasındaki bağlantı yolu çalışmasını, 39 caddenin asfalt çalışmasını, Esentepe Camii inşaatını, Belediye İş Merkezi İnşaatını, nizamiye yolunun genişletilme çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Demirbağ’ın Palu ziyaretine Belediye Meclis Üyeleri, Eski Belediye Başkanı Efraim Ünalan, İl Encümeni Ali Karabulut, Palu Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, Karşı Bahçeler Köyü Muhtarı Nebi Bahçeci ve vatandaşlar katıldı.

"BİR ASIRDAN BERİ YOL YOKTU"
Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Demirbağ, "Palu’nun hemen hemen her köşesinde yapılan çok güzel işler var. Bugünde yapılan çalışmaları görmek için geldik. Şuanda Karşı Bahçeler yolundayız burada eskiden yol yoktu dolayısıyla belki mahallensin kuruluşu bir asırdan beri hiç yol yok. Karşı bahçelerin yolu kimsenin aklına gelmemiş yapılmamış şimdi Allah razı olsun gerek Efraim Bey gerekse Belediye Başkanımız talep ettiğimiz bu makinelerle Karşı Bahçe yolu tekrar Beyhan yoluna bağlanacak şekilde tekrardan yapılmış durumda. Tabi yalnız burası değil ilk göreve başladıklarında Efraim Bey göreve başladığında Arıcak yolunu kestirmeden Beyhan yoluna bağladılar. Ona müteakip Esentepe ve Kalekent mahallelerinin 10-15 senedir bekleyen yolları asfaltlanarak güzel bir hizmet yapıldı."

YENİ BELEDİYE BİNASI YAPILACAK
"İnşallah bakanımız ile görüştük bir proje hazırladıktan sonra belediyeyi de temelden kaldırıp yeni bir 3 katlı bina yapacağız. Şehrin çok bozulmuş yolu da var onları da sıcak asfalt ile tekrardan yağacağız."