Milletvekili Keleş Duyurdu!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, genel işletme kredilerinde üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Keleş Duyurdu!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş esnaf ve sanatkârlarımıza yönelik gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Keleş, Ticaret Bakanlığı'nın esnaf ve sanatkârlarımızın ekonomik durumlarını iyileştirmek amacıyla önemli bir adım attığını duyurdu.

Bakanlık tarafından Halkbank aracılığıyla kullandırılan genel işletme kredilerinde önemli bir düzenlemeye gidildiğini belirten Keleş, şahıs üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltildiğini açıkladı. Milletvekili Prof. Dr. Keleş, bu düzenlemenin esnaf ve sanatkârlara daha geniş bir finansal alan açacağını ve işletmelerini daha rahat bir şekilde yönetmelerine olanak sağlayacağını vurgularken yeni kredi taleplerinde esnaf ve sanatkârlarımızın mevcut kredilerini kapatma şartının aranmayacağını da müjdeledi.

Esnaf ve sanatkârlar için kolaylık sağlayacak bir gelişme olduğunu ve yerel ekonomiye de olumlu yansımalar yapacağını belirten Keleş, "Bu düzenlemelerle esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve onların işlerini daha da büyütmelerine destek olacağız" dedi.

Esnaf ve sanatkârların bu yeni düzenlemelerden en iyi şekilde yararlanmalarını temenni eden Prof. Dr. Erol Keleş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a ve ekibine esnaflara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek yeni düzenlemenin tüm esnaf ve sanatkârlara hayırlı olmasını diledi.