Milletvekili Keleş'ten Yoğun Tempo

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, hafta içinde TBMM'deki yoğun temposunu sürdürürken hafta sonunda da Elazığlı vatandaşları yalnız bırakmayarak, saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Milletvekili Keleş'ten Yoğun Tempo

Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki yoğun temposunu aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, hafta sonları da Elazığ'a gelerek saha ziyaretlerine devam ediyor. 

Bu kapsamda Milletvekili Erol Keleş’in ilk durağı Alacakaya ilçesi oldu. Milletvekili Keleş, Alacakaya Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Alacakaya Kaymakamı Hamza Selçuk ile bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, Kaymakam Selçuk’tan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Erol Keleş, daha sonra Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı’yı makamında ziyaret etti.

İlçede yapılan ve yapılması planlanan projeler ile ilgili Başkan Yaşlı’dan bilgi alan Keleş, Başkan Yaşlı’ya çalışmalarında kolaylıklar diledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte AK Parti Alacakaya İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen İstişare ve Değerlendirme toplantısına katıldı.

Alacakaya İlçe Başkanı Mehmet Erol ve üyelerle birlikte istişare ve değerlendirilmelerde bulunuldu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, ilçede son olarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Keleş, Alacakaya’da vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’in bir sonraki durağı Maden ilçesi oldu.

Milletvekili Keleş, ilçede ilk olarak AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte AK Parti Maden İlçe Başkanlığı’nda İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Maden İlçe Başkanı Yılmaz Kırtay ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda istişarelerde bulunurken, Keleş teşkilat mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Milletvekili Keleş, toplantının ardından Madenli vatandaşlarla bir araya geldi.

Keleş, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Keleş’in son durağı Maden Kaymakamlığı oldu.

Keleş, Maden Kaymakamı Mustafa Atış ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Keleş, kaymakam Atış’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.