Mollakendi'ye Nazırlı Sözü

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında ilçe ve belde ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mollakendi beldesini ziyaret ederek, vatandaşlarla biraraya geldi.

Mollakendi'ye Nazırlı Sözü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta ilçe ziyaretlerini sürdüren Nazırlı, bu hafta da beldeleri ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi. Nazırlı, Mollakendi beldesini ziyaret ederek, esnaflar ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

NAZIRLI'DAN MOLLAKENDİ'YE MÜJDE
Mollakendili vatandaşlar tarafından iletilen doğalgaz sıkıntısının çözümü için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini belirten Milletvekili Nazırlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Mollakendililere müjde verdi.

"SİZLERE NAZIRLI SÖZÜ"
Nazırlı paylaşımında; " Mollakendili hemşehrilerimize bir müjde vermek istiyorum. Beldemiz doğalgaza kavuşuyor. Bugün itibariyle ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek bu eksikliği en kısa sürede tamamlayacağız. Sizlere Mahmut Rıdvan Nazırlı sözü.." ifadelerine yer verdi. 

Mollakendi'ye Nazırlı Sözü