Nazırlı'dan Elazığlı Kadınlara Müjde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Elazığ'da kadınlara yönelik Olgunlaşma Enstitüsünün kurulması için çalışmalara başladıklarını duyurdu…

Nazırlı'dan Elazığlı Kadınlara Müjde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, ilimizdeki kadınlara yönelik sanatsal ve teknik eğitimlerin verildiği Olgunlaşma Enstitüsünün Elazığ’da da kurulması için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

“ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
Milletvekili Nazırlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “Elazığ’ımıza Olgunlaşma Enstitüsünü kazandırmak için çalışmalara başladık.” dedi. 

“ELAZIĞ’DA KADIN OLMAK, AYRICALIK OLACAK”
Kadınlara yönelik sanatsal ve teknik eğitimlerin verileceği Olgunlaşma Enstitüsünün çalışmalarına başladıklarını duyuran Milletvekili Nazırlı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

 “Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğümüz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde Elazığ'ımıza Olgunlaşma Enstitüsü'nü kazandırmak için çalışmalara başladık. Elazığlı kadınlar; sanatsal ve teknik eğitimlerle, Elazığ'dan başlayarak önce Türkiye'nin sonrasında inşallah Dünya'nın çehresini güzelleştirecek. Söz verdiğimiz gibi kadınlarımız için daha çok çalışacağız. Elazığ'da kadın olmak ayrıcalık olacak.”

Nazırlı'dan Elazığlı Kadınlara Müjde!