Nazırlı Yine Farkını Gösterdi

14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Partiden Elazığ Milletvekili olarak seçilen Mahmut Rıdvan Nazırlı, kendine has duruşu ve siyasi üslubuyla fark yaratmayı başararak, toplumun tüm kesiminin takdirini toplamaya devam ediyor…

Nazırlı Yine Farkını Gösterdi

14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Milletvekili olarak seçilen Mahmut Rıdvan Nazırlı, fark yaratmaya devam ediyor. 

Seçildiği günden bu yana  şehrin sorunlarına kayıtsız kalmadan yoluna devam eden ve ilimizdeki tüm STK'ları ve kuruluşların görüşlerini her zaman dikkate alan Milletvekili Nazırlı, Perşembe günü Elazığ'a gelecek olan Çevre Şehircilik, ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşerek, şehirde bulunan muhtarlar ve stk'larla beraber toplantı sözünü aldı.

Milletvekili Nazırlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; 

"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın @mehmetozhaseki'nin Elazığ'ımıza gerçekleştireceği ziyaretinde, şehrimizdeki STK'ların ve muhtarlarımızın katılacağı "deprem" konulu toplantı sözümüzü aldık. 

Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın @mehmetozhaseki'ye teşekkür ederim.

Aklımız, fikrimiz Elazığ "

Nazırlı Yine Farkını Gösterdi