'Öncelikli Hedefim Mollakendi!'

AK Parti'den Mollakendi Belde Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Mustafa Metin, yaptığı değerlendirmede 'Mollakendi'yi daha yaşanabilir, daha müreffeh ve huzurlu bir yer haline getirmek için çalışmak benim öncelikli hedefim' dedi...

'Öncelikli Hedefim Mollakendi!'

AK Parti Mollakendi Belde Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Metin, resmi başvurusunu gerçekleştirdi. AK Parti Elazığ İl Başkanlığına dosyasını teslim eden Metin burada yaptığı açıklamada, aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde beldenin, tarihi mirasına uygun bir şekilde imar edilmesi için gayret göstereceğini ifade etti. 

"ÖNCELİĞİM MOLLAKENDİ"
Mollakendi'yi daha yaşanabilir, daha müreffeh ve huzurlu bir yer haline getirmek için Belediye Başkan Adayı olduğunu belirten Mustafa Metin yaptığı değerlendirmede; "Mollakendi'nin en güzel beldelerinden biri olarak nitelendirilen ve aynı zamanda adayı olduğum belde başkanlığı için yola çıktım. Bu süreçte temel amacım, uzun yıllar boyunca kamuda edindiğim tecrübe ve birikimimi kendi topraklarıma hizmet etmek üzere kullanmak. Mollakendi'yi daha yaşanabilir, daha müreffeh ve huzurlu bir yer haline getirmek için çalışmak benim öncelikli hedefim." dedi.

"BELDEMİZ İÇİN ELİMDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİM"
Tarihi mirasına uygun bir şekilde beldenin imar edilmesi için gayret göstereceğini ifade eden Metin; "Türkiye'nin yüzyılına girdiğimiz bu dönemde, ülkemizin her alanda yaşadığı gelişmeleri, Mollakendi'nin de payını alması için çaba harcamak istiyorum. Bu çerçevede, beldemizin tarihi mirasına uygun bir şekilde imar edilmesi için gayret göstermek, sürdürülebilir kalkınma ve refahın önünü açmak amacıyla projeler üretmek en büyük önceliğimdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye yüzyılı hedefini sahipleniyor ve bu vizyon doğrultusunda Mollakendi'ye yakışan hizmetleri sunarak, beldemizi daha ileri bir seviyeye taşıma amacındayım. Bu yolda, hemşehrilerimizin beklenti ve taleplerini dikkate alarak, katılımcı bir yönetim anlayışı ile hareket ederek Mollakendi'yi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için çaba sarf edeceğim." dedi.

'Öncelikli Hedefim Mollakendi!'