Prof. Keleş İcraatini Konuşturuyor

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla kamuoyunun büyük takdirini toplayan ve 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Milletvekili olarak seçilen Prof. Dr. Erol Keleş, şehirdeki kısır dedikodu siyasetinden uzak bir şekilde ilimizin gelişimi ve kalkınması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Prof. Keleş İcraatini Konuşturuyor

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği döneminde etkili yönetim anlayışıyla ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapan ve 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Milletvekili olarak seçilen Prof. Dr. Erol Keleş, yaptığı başarılı çalışmalarla kamuoyunun büyük takdirini topluyor. 

İlimizin kısır dedikodu siyasetinden uzak durarak, şehrin her anlamda kalkınması için tüm mesaisini Elazığ'a adayan Milletvekili Keleş farkını birkez daha hissettirmeyi başarıyor. 

MÜJDEYİ DUYURDU
Bu kapsamda Elazığ'da ki sağlık alanında eksikliği olan birçok konuya kayıtsız kalmayan Milletvekili Keleş, Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastaneleri için U Kollu Dijital Röntgen Cihazının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını ve bu ay içerisinde kurulumunun yapılacağını duyurdu.

"ELAZIĞ HER ZAMAN EN İYİSİNE LAYIK"
Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Keleş; "Elazığ'ın her alanda olduğu gibi sağlık hizmetlerinde de en iyisine layık olduğuna inanıyoruz. Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastanelerimize kazandırılan U Kollu Dijital Röntgen cihazları, hastalarımıza daha hızlı ve etkin tanı imkanı sağlayacak ve bu teknoloji, aynı zamanda hastalarımız için daha az radyasyon maruziyeti anlamına geliyor. Yeni röntgen sistemleri, özellikle karmaşık kemik ve doku yapılarının detaylı görüntülenmesini sağlayarak, tanı süreçlerini hızlandıracak. Ayrıca, cihazların yüksek çözünürlüklü görüntüleme kapasitesi, doktorların daha kesin teşhisler koymalarına olanak tanıyacaktır. Hükümetimizin sağlık sektörüne verdiği önemi, bu tür gelişmelerle bir kez daha görmüş oluyoruz. Elazığ'ın her köşesine en iyi sağlık hizmetini ulaştırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Elazığlı vatandaşlarımız bu yeni sistem sayesinde daha konforlu ve güvenli sağlık hizmetlerden faydalanacaklardır. ” dedi. 

Prof. Keleş İcraatini Konuşturuyor