Şahin Başkan Dur Durak Bilmiyor!

Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından olan ve şehir için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ilimize kazandırdığı vizyon projelerin yanında kültürel ve sosyal etkinliklere de imza atmaya devam ediyor...

Şahin Başkan Dur Durak Bilmiyor!

Türkiye'nin en genç ve dinamik belediye başkanlarından biri olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'a ve şehir halkına hizmet götürmek için durmadan, yorulmadan çalışmalarına devam ediyor.

KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER İHMAL EDİLMİYOR
İlimize kazandırdığı hizmetlerle Elazığ'ı bölgede en iyi yaşanabilir şehirler arasına kazandırmaya devam eden Başkan Şerifoğulları, vizyon projelerin yanında kültürel ve sosyal etkinlikleri de ihmal etmeden çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürerek vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

KİTAP FUARI DÜZENLENECEK
Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları'nın talimatıyla ilimizde 8-16 Ekim tarihleri arasında Kitap Fuarı düzenlenecek. Dr. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda ünlü şair ve yazarlar da söyleşi ve imza programlarıyla Elazığlılarla buluşacak.

Ahmet Kabaklı Anısına düzenlenecek olan fuar 16 Ekim’e kadar okuyucuları ağırlayacak.

Şahin Başkan Dur Durak Bilmiyor!