Sporcu Başkan, Spora Desteğini Sürdürüyor

Spor camiasında yaptığı başarılı çalışmalarla hem sporcuların hemde spor kulüplerinin gönlünde önemli bir yer edinen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları onları unutmuyor.

Sporcu Başkan, Spora Desteğini Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sporun içinden gelen bir kişi olan Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkanlığı döneminde de spor camiasına desteğini vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda araç bulamadıkları için deplasmana gidemeyen Birevim Elazığspor U-19 ve U-17  Altyapı Takımlarının ulaşım sorunu için Başkan Şerifoğulları devreye girerek mağduriyeti gidermiş oldu.

şahin şerifoğulları elazığspor ile ilgili görsel sonucu

Ulaşım Sorunu Çözülmüş Oldu

Geçtiğimiz hafta araç bulamadıkları için Denizli ve Erzurum deplasman maçlarına gidemeyen ve TFF tarafından cezayla karşı karşıya kalan Elit U17 ve Elit U19 takımlarımızın yardımına koşan Başkan Şerifoğulları verdiği talimatla  altyapı takımlarının ulaşım sorunu konusunda bizzat ilgilenerek ertelenen maçlar için araba kiraladıkları öğrenildi.

Kulüplerin Lige Katılım Bedellerini Başkan Şerifoğulları Üstlendi

Öte yandan 2019-2020 Sezonu öncesi Amatör Küme Futbol Ligi takımları açısından önemli bir külfet olan “Lige Katılım” bedellerinin tamamını üstlendi. Böylece kulüpler, tek bir kuruş ödemeden lige katılım sağlamış olacaklar.

Verdiği destekten ötürü büyük memnuniyet duyan Amatör Küme Takımları yöneticileri Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

şahin şerifoğulları elazığspor ile ilgili görsel sonucu