'Teşkilatımızın Başarılarına Şahidiz!'

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş AK Parti 4. Olağanüstü Kongresinin artından değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Erol Keleş yaptığı değerlendirmede Elazığ teşkilatına yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

'Teşkilatımızın Başarılarına Şahidiz!'

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş AK Parti 4. Olağanüstü Kongresinin artından değerlendirmelerde bulunarak, Elazığ teşkilatına yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

"TEŞKİLATIMIZI ÖZEL BİR ŞEKİLDE ANMAK İSTİYORUM"
AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş yaptığı açıklamada; “AK Parti ailesi olarak, 4. Olağanüstü Kongremizde coşku ve heyecanla buluştuk. Bu sadece bir kongre değil, aynı zamanda Türkiye'nin geleceği için attığımız güçlü bir adımdır. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğindeki bu büyük aile, 22 yıldır Türkiye'nin dönüşümünü ve kalkınmasını temsil ediyor. AK Parti Ailesi olarak kutlu davamızda, büyük bir gurur kaynağı olan azimli ve çalışkan Elazığ halkımızı, İl Yönetimimizi, Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımızı ve İlçe Teşkilatlarımızı da özel bir şekilde anmak istiyorum; Şehrimizin kalkınmasına önemli katkılarda bulunan Elazığ teşkilatımızın: samimi gayreti, özverili çalışmaları ve yürüdüğümüz yolda gösterdikleri dayanışma ve işbirliği için dava arkadaşlarımıza en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Dava ve yol arkadaşlarımıza duyduğumuz minnettarlık, sadece bir teşekkürle ifade edilemeyecek kadar derindir. Bu yolda birlikte olmak, zorlukları aşmada ve hedeflere ulaşmada her zaman büyük bir güç kaynağı olmuştur. Elazığ teşkilatımızın ve dava arkadaşlarımızın özverisi, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına katkı sağlamak adına önemli bir adımdır.” dedi.

"TEŞKİLATIMIZIN BAŞARILARINA ŞAHİDİZ"
Milletvekili Keleş: “Bu ailenin birer ferdi olarak, Milletimize daha iyi hizmet etmek ve ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücüyle çalışan teşkilatımızın başarılarına şahidiz. Her birimize düşen sorumluluğun bilincinde, birlik ve beraberlik içinde yürüdüğümüz bu yolda dava arkadaşlarımızla birlikte olduğumuz için gurur duyuyorum. Partimiz, milletimizin umudu, gücü ve geleceğidir. Hep birlikte, Türkiye'nin aydınlık yarınlarını Elazığ'ımızın ve tüm ülkemizin gayretiyle inşa etmeye devam edeceğiz. Ülkemize ve şehrimize aşkla, şevkle hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.