Tohma Köprüsüne 'Ziver Holding' Damgası!

Ülkemizin en güçlü firmalarından biri olan, Elazığlı hemşehrimiz Veysel Demirci'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Ziver Holding, Malatya ile Sivas karayolu üzerinde bulunan Yeni Tohma Köprüsünü ileri mühendislik teknolojilerini kullanarak tamamlayıp başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu...

Tohma Köprüsüne 'Ziver Holding' Damgası!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziver Holding tarafından, Türkiye de bir ilk olan ve metodolojisinde ileri mühendislik teknolojilerinin kullanıldığı Malatya Tohma köprüsünün yapımı tamamlandı.

TÜRKİYE'DE BİR İLK 
Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü sınırları içinde yer alan ve 86 Milyon TL’lik Malatya Tohma Köprüsü inşaatı sona erdi. 

Türkiye'de bir ilk olan ve metodolijisinde ileri mühendislik teknolojilerinin kullanıldığını belirten Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, 517,5 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğindeki Yeni Tohma Köprüsü ulaşımda standartların artmasına, güvenli ve konforlu seyahat imkanının tesis edilmesine, aynı zamanda yakıttan, emisyondan ve zamandan kazanımlar sağlayacağını ifade etti. 

6 ŞUBAT'TA AÇILACAK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla 6 Şubat'ta açılması planlanan köprünün yapımında 12 bin metreküp beton, 2 bin 700 ton çelik ile 4 bin 360 metre fore kazık imalatı gerçekleştirildiği belirtildi.