Turan Gazetesine Büyük Ödül!

1930 tarihinde yayın hayatına başlayan ve Cumhuriyet tarihinin dördüncü gazetesi olan Turan Gazetesi, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından 'Yılın Yerel Gazetesi' ödülüne layık görüldü.

Turan Gazetesine Büyük Ödül!

Türk basın tarihinin en önemli gazetelerinden olan ve 1 Mayıs 1930 tarihinde İhsan Turan’ın yönetiminde günlük olarak yayın hayatına başlayan Turan Gazetesi, yaptığı başarılı haberlerden dolayı Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

Elazığ’a bir çok ilki getiren ve ilk matbaanın Elazığ’da açılmasını sağlayan Turan Gazetesi, Murat Turan’ın yönetiminde haftalık olarak yayın hayatına tekrardan başlamasından hemen sonra yaptığı başarılı haberlerle şehirde gündem oluşturmayı başarmış ve şehrin sorunlarının çözümüne ortak olmuştu. Genel Yayın Yönetmenliğini Vehbi Coşkun'un üstlendiği Turan Gazetesinin bu başarısına Anadolu Yayıncılar Derneği'de kayıtsız kalmayarak, "Yılın Yerel Gazetesi" ödülüne layık gördü.

Öte yandan Ocak ayı içerisinde Ankara'da gerçekleşecek olan ödül gecesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılım sağlayarak, ödülleri kendisi takdim edecek.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, "Yılın Yerel Gazetesi" ödülüne layık görülen Turan Gazetesini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz...

Turan Gazetesine Büyük Ödül!