TÜRFAD'tan Ücretsiz Kurs

Türkiye Futbol Adamları Derneği Elazığ Şubesi (TÜRFAD) ÖABT Besyo Beden Eğitim Öğretmenlerine yönelik ücretsiz kurs düzenleyecek.

TÜRFAD'tan Ücretsiz Kurs

TÜRFAD Elazığ Şube Başkanı Ahmet Polat, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada depremzedelere yönelik olarak şube eğitimcisi Celalettin Lütfi Bektaş’ın önderliğinde ücretsiz kurs vereceklerini ifade etti.

"EN KISA SÜREDE EĞİTİMLERE BAŞLAYACAĞIZ"
Polat; açıklamasında şu sözlere yer verdi; ‘’TÜRFAD Elazığ Şubesi olarak depremzede vatandaşlarımızdan KPSS’ye girecek olan ÖABT Besyo öğretmen adaylarımıza yönelik ücretsiz kurs düzenleyeceğiz. 2024 yılı Ağustos ayında yapılacak olan öğretmen adayı belirleme sınavı için Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Tunceli illerimizde ikamet eden öğretmen adaylarımıza yönelik ücretsiz kurs vereceğiz. Görüşme yaptığımız özel eğitim kurslarından Yediiklim Dershanesi ile bizlere başvuruda bulunan depremzede öğretmen adaylarımıza ücretsiz kurs düzenleyeceğiz. Yönetim kurulu üyemiz ve eğitimci Celalettin Lütfi Bektaş’ın önderliğinde ders içeriği Atletizm, Takım Sporları 2, Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri, Alan Bilgisi 4, Eğitsel Oyunlar 5, Beden Eğitimi ve Spor Yönetimi, Cimnastik, Sağlık Bilgisi ve İlk Yardım, Engellilerde Spor, Ritim Eğitimi, Dans ve Halk oyunları, derslerin yönelik kurs vereceğiz. Tarihler aralığını bayram sonrasında oluşturduğumuz kontenjan doğrultusunda bizlere başvuruda bulunanlara takvim açıklanacaktır. Elazığ ve çevre illerimizdeki depremzede öğretmen adaylarımıza eğitim vereceğiz. Kurs için benimle iletişime geçerek listemizi en kısa sürede belirlemiş oluruz. Belirlediğimiz kontenjan ile en kısa sürede eğitimlere başlamak istiyoruz’’ dedi.

"TALEPLERE KAYITSIZ KALAMADIK"
Polat, ayrıca derneğimize üye olan kişilerin taleplerine kayıtsız kalamadıklarını vurgulayarak şu sözlere yer verdi; ‘’Ocak ayında yaptığımız kongre sonrası çalışmalarımıza hız verdik. İlimiz sporuna nasıl katkı sunabiliriz diye yönetim kurulumuz ile sürekli istişarelerde bulunuyoruz. Malumunuz dernek yönetim kurulu üyemiz ve eğitimci Celalettin Lütfi Bektaş’ın yayınladığı her branş için oyun kuralları kitapları büyük rağbet gösteriyor. Kendisine ve bize bu doğrultuda yapılan müracaatta ÖABT Besyo öğretmen adaylarımıza yönelik bir kurs düzenlenemez mi? Sorusuna karşılık bizlerde bu talebe karşılık vermek için yaptığımız görüşmelerde özellikle depremzede vatandaşlarımıza yönelik ücretsiz kurs vermeyi planladık. Öğretmen adaylarımıza yapacağımız bu eğitim hizmeti ile bir katkı sunabilirsek ne mutlu bize’’ dedi.  

Polat, ayrıca kurs için 05362144125 numarasına kayıt yapmaları gerektiğini vurguladı.