Vali Kaldırım ve Yardımsever Vatandaşlarımız Çağrımıza Kayıtsız Kalmadı

elazigyenihaber.com haber sitemizin yapmış olduğu 'İneği Ölen Cemile Teyze Yardım Bekliyor' haberimize Vali Çetin Oktay Kaldırım ile Elazığlı hayırsever vatandaşlar yapılan çağrıya kayıtsız kalmayarak Cemile teyzeye yardım elini uzattılar.

Vali Kaldırım ve Yardımsever Vatandaşlarımız Çağrımıza Kayıtsız Kalmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"İneği Ölen Cemile Teyze Yardım Bekliyor" adlı haberimiz ses getirdi. Olaya duyarsız kalmayan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve hayırsever vatandaşlarımız hemen harekete geçerek Cemile teyzeye yardım elini uzattılar.

Arıcak İlçesi Serinevler mahallesinde ikamet eden ve biri engelli iki oğluyla yaşam mücadelesi veren Cemile Tuncer‘in ineğinin ölmesi üzerine devreye giren Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek mağduriyetin giderileceğini açıkladı. 

Vali Kaldırım; "Cemile Teyzemizin Mağduriyeti Giderilecek"

Ailenin tek geçim kaynağı olan ineğinin ölümü nedeniyle mağdur olan 65 yaşındaki Cemile Tuncer’in mağduriyetinin giderilmesi yönünde talimat veren Vali Kaldırım, “Devlet olarak vatandaşımızın yanındayız, ailenin mağduriyetinin giderilmesi yönünde ilgili kurumlara gerekli talimatları verdim. Kurumlarımız ve görevli arkadaşlarımız nakdi yardım dahil konunun gereğini yapacaklar Cemile Teyzemizin mağduriyetini en kısa sürede gidereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Öte yandan Cemile teyze için açılan hesaba da Elazığlı hayırsever vatandaşlar yardımda bulunarak Cemile Tuncer'i yalnız bırakmadılar.