Ziver Holding bir esere daha imza attı!

Konya – Karaman karayolu Eğiste Hadimi Viyadüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı…

Ziver Holding bir esere daha imza attı!

İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan Eğiste Hadimi Viyadüğü ve 70 Km’lik bağlantı yolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete sunuldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, seyahat süresinin 20 dakika kısaldığına dikkât çekti...

İç Anadolu’yu Akdenize bağlayan Eğiste Hadimi Viyadüğü ve 70 Km’lik bağlantı yollarının açılış kurdelesinin kesimine, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraoğlu, ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci katıldı.

Eğiste Hadimi Viyadüğü Nurol İnşaat tarafından yapılırken, 70 Km’lik bağlantı yolları da Ziver İnşaat tarafından inşâ edildi.

Konuya İlişkin değerlendirmelerde bulunan ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, ‘’Bu büyük eserlerin ülkemize kazandırılması noktasında büyük çabaları olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na, bu projenin inşâsında ZİVER Holding bünyesindeki mühendislerimize, emekçi kardeşlerimize, Karayolları 3. Bölge’nin tüm ekiplerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu eserlerin bölge halkına hayırlı olmasını temenni ederim’’ dedi.

Ziver Holding bir esere daha imza attı!