Başkan Şerifoğulları Takdir Topluyor

Çiçeği burnunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları görev gelir gelmez yaptığı ilk icraati ile halkın takdirini topladı.

Başkan Şerifoğulları Takdir Topluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim kampanyası döneminde yapmış olduğu konuşmalarında Elazığ'da "gönül belediyeciliği"ni başlatacağını söylemişti. 

Çiçeği burnunda başkan göreve gelir gelmez yaptığı ilk icraati ile hem belediye personelinin hemde Elazığ'lı vatandaşların büyük takdirini topladı. 

Şerifoğulları, seçim vaadinde belediyenin ve kentin kaynaklarını israf etmeyeceklerini söylemiş ve bunun içinde gerekli ilk çalışmayı verdiği talimatla yerine getirdi.

Başkan Şerifoğulları bu kapsamda ilk icraat olarak şahsi otomobilini makam aracı yaptı ve birim müdürlerine ise makam araçlarının garaja çekilmesi talimatını verdi. Yaptığı bu örnek davranış, şehir halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. 

Öte yandan 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Belediye Başkanı seçilen ve geçtiğimiz gün mazbatasını alarak göreve başlayan Başkan Şerifoğulları özellikle halkın nezdinde olumlu bir profil anlayışı çizmişti. 

Adaylık sürecinde özellikle genç olması, güleryüzlülüğü ve sempatik tavırlarıyla halkın dikkatini çekmeyi başaran Başkan Şerifoğulları yaptığı bu örnek davranışı ile önümüzdeki dönemde ilimizde farklı bir belediyecilik anlayışını oturtacağı görülüyor.