Elazığ'da Bahçeli Adına Ormanı Oluşturulacak

Elazığ'da, 'Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı' oluşturulacak. Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Mhp İl Başkanı Semih Işıkver ve Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner arasında 'Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı' için imza töreni gerçekleştirildi.

Elazığ'da Bahçeli Adına Ormanı Oluşturulacak

Elazığ’da “Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” oluşturuluyor. Elazığ Belediye Meclisi’nde alınan kararın ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hatıra ormanı için iş birliği protokolü imzalandığını açıkladı.

"HATIRA ORMANI SÜRSÜRÜ'DE OLUŞTURULACAK"
İmzalanan protokol ile ilgili açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Belediye Meclisi'mizin aldığı karar doğrultusunda Sürsürü Mahallemizde oluşturacağımız "Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı" için Orman Bölge Müdürlüğü'müz ile iş protokolü imzaladık” dedi.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
İmzalanan hatıra ormanı protokolü ile ilgili konuşan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, emeği geçen herkese teşekkür ederek; "07.09.2022 tarihinde Liderimizin adını taşıyacak hatıra ormanı için,  Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner'in katılımıyla iş birliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi. İmzalanan protokole göre, hatıra ormanı içerisine; sedir, ardıç, ıhlamur, akçaağaç, mavi servi, kara servi, leylandi ve mavi ladin türlerinden oluşacak toplam 10 bin 23 adet fidan dikimi gerçekleştirilecektir. Bu vesileyle, imzalanan bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bir kez daha emeği geçen herkese şahsım ve teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağolsun Var olsunlar” dedi.

Elazığ'da MHP Lideri Bahçeli İçin Hatıra Ormanı Oluşturulacak