Hemşehrimiz Gül'e Önemli Görev

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görev yapan MKYK üyesi hemşerimiz Nurettin Gül, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Hemşehrimiz Gül'e Önemli Görev

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görev yapan MKYK üyesi hemşerimiz Nurettin Gül, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisinde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görev yapan Elazığlı hemşerimiz Nureddin Gül, yeni dönemde Teşkilat Başkanı olarak atandı. 6 Şubat depremi sonrasında partinin kriz masasına başkanlık eden, daha sonra seçim çalışmalarında SKM Başkanı olarak görev yapan Gül’ün performansı ve başarısı parti kadrolarında takdir toplamıştı.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Yeniden Refah Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Nureddin Gül'ü tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz...

Hemşehrimiz Gül'e Önemli Görev